المقادير:
- نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهن بة 20%
- عدد 2 بصلة مقطعة ناعم
- بقدونس مفرى
- فلفل رومي أخضر
- بهارات ملح وفلفل اسمر
- زيت ذرة
- خبز حووشى (خبز غير كامل النضج )
الطريقة:
- توضع نصف كمية البصل على النار مع اضافة كمية زيت مناسبة الى
ان يصفر لونها
- ترفع من على النار ثم توضع فى وعاء و يضاف اليها اللحم المفروم
و باقى البصل و البهارات و البقدونس و الفلفل و الملح والفلفل
الأخضر و يقلب جيدا
- يوضع مقدار من الخليط السابق فى رغيف من الخبز البلدى الاسمر
ويفرد بة
- يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف فى ورق قصدير ويوضع فى الفرن
الى تمام النضج مع ملاحظة تقليبة على الوجهيين والف صحتين.