هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مـــنــــتــديـــات عـــاشـــقــه الـــزهــــور
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 تحضير اصابع زينب

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عااااااااشقه الرومانسيه
مشرفة سابقه
مشرفة سابقه
عااااااااشقه الرومانسيه


تحضير اصابع زينب 0e27fb10
تحضير اصابع زينب D9d43b10
انثى
عدد المساهمات : 1226
نقاط : 7085
تاريخ التسجيل : 01/11/2009

تحضير اصابع زينب Empty
مُساهمةموضوع: تحضير اصابع زينب   تحضير اصابع زينب I_icon_minitimeالجمعة نوفمبر 06 2009, 04:47

اصابع زينب

المقادير


½ كيلو دقيق – 125 ج سامولينا – 150 ج سمنة – 15 ج خميرة فورية –

250 ماء
الشيرة (العسل – القطر) 2 كيلو سكر + كيلو ماء وعصير ليمونة بعد الغليان


الطريقة


نضع الحميرة مع شوية ماء دافىء فى كوب واذوبها


نضع كل المقادير فى الخلاط ونضع عليهم الخميرة المذابة الى


ان تتكون عندى العجينة حوالى 5 دقايق وحلاقى العجينة خلاص مبتلزفش فى اليد

اغطى العجينة واتركها شوية تخمر

اضع العجينة امامى على هيئة صباع طويل او رول ثم اخد منها قطعه قطعه واضغطها

على وش المبشرة الصغير الخشن والف لفة بصوابعى اضعها فى صينية

واتركها تانى لتخمر لمدة ربع ساعه ثم احمرها فى زيت ساخن لحد

ما لونها يحمر واشيلها علبى طول من على النار على الشيرة

الباردة واقلبها كويس فى الشيرة وتقدم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تحضير اصابع زينب
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تحضير صوابع الجلاش بالمكسرات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: ¤©§][§©¤][ المـنـتــــــ الحياه ــــديـات][¤©§][§©¤ :: قــــســــمــ اشــــهــــى ألـــمــأكــــولات-
انتقل الى: